dilluns, 18 d’abril del 2016

JOVES SOCIALISTES HORTA NORD A LA TROBADA D'ESCOLES

Ahir, Joves Socialistes Horta Nord participarem un any més en la Trobada d'Escoles en valencià de la nostra comarca organitzada per Escola Valenciana. Centenars de xiquets acabaren amb la samarreta plena de xapes en suport a l'escola pública (i dissenys personalitzats per ells mateixos), i gaudiren d'unes delicioses broquetes de fruita preparades pels companys d'aquesta organització.

El lema de les Trobades de 2016 és “un país de escoles”, molt encertat com resultat del gran canvi que han suposat les darreres eleccions municipals i autonòmiques de maig. Enguany la cita tingué lloc a El Puig, on ens reunirem associacions culturals i educatives, col·legis, instituts i fins i tot la Diputació de València. 

Aquestes Trobades han sigut diferents i açò es notava en l'ambient. Tan reivindicatives com sempre però més alegres, més optimistes. Hem deixat arrere els intents d'anul·lar la identitat dels valencians, ens hem llevat els laments per la pèssima promoció que la llengua, la cultura i l'educació pública han tingut aquesta terra i ens hem posat el vestit de gala per a lluir-ho amb orgull. 

Hem travessat el mur; i les generacions que avui han gaudit amb manualitats, xapes i broquetes són les que s'encarregaran de derrocar per complet aquest mur amb les eines que nostra escola pública els està donant ahui. El treball de les escoles i els trobades es veurà per fi recompensat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

----------------------------------------------------------------------------------------------------------Vos invitem a escriure les vostres opinions, crítiques i tot tipus d'aportacions al debat.

Gràcies per tots els vostres comentaris tant de suport com les crítiques.
Per a nosaltres és important escoltar les opinions de tots.

Es recomana:
- L'ús preferentment de valencià o castellà.
- L'ús d'enllaços per a substituir: textos llargs, etc.

Seran eliminats els comentaris (a fi de mantindre este blog com un espai obert a la participació però amb respecte) dels tipus següents:
- S'esborraran tots aquells comentaris que continguen insults.
- S'esborraran els missatges de publicitat.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------